Pagina's

zaterdag 2 augustus 2014

Avondroutine verzorging Augustus 2014

 
Na het artikel over mijn dagelijkse make up wil ik ook mijn avondroutine, lees: hoe ik de boel er weer af haal met jullie delen. Ik probeer mijn huid elke avond te reinigen met een melk en een lotion soms als het heel laat wordt of ik ben echt heel erg moe dan gebruik ik wel eens reinigingsdoekjes.

De producten die ik nu met jullie deel gebruik ik al lange tijd en dit is ook de beste manier om te weten of een product al dan niet goed voor jou werkt. Tijdens mijn avondlessen voor Schoonheidsspecialiste leerden we dat de huid een maand de tijd nodig heeft om zich volledig te vernieuwen en dat je dus producten maar kan beoordelen op hun werking na een maand.
 
 
Eerst en vooral start ik met het verwijderen van mijn oog make-up en dit doe ik met mijn geliefde Kruidvat Oog en Lip Make-up Remover, deze kost 1,95 € volgens mij. Deze gebruik ik al lange tijd en als deze fles uit is zal ik hem zeker opnieuw kopen. Hij doet perfect wat hij moet doen en ook waterproof make-up krijg je er perfect mee weg. Ik gebruik ook altijd een beetje om de eerste resten van mijn found de teint weg te doen.
 
 
Daarna gebruik ik de Reinigingsmelk voor Gevoelige huid met neiging tot couperose van Avène. Deze kocht ik bij de apotheek en kostte 15,50 €. Ik koos deze reinigingsmelk omdat ik altijd wel wat last heb van rode vlekken op mijn neus en wangen. Deze reinigingsmelk is aangenaam in gebruik, heeft een neutrale geur en voelde goed op mijn gezicht. Mijn huid werd er niet roder van maar de roodheid verdween ook niet. Ik wacht nu even af hoe mijn huid reageert op een nieuwe reinigingsmelk en moest deze terug wat roder worden zal ik deze van Avène toch nog een kans geven.
 
 
Tijd voor de volgende stap na het reinigen van mijn gezicht dep ik alles af met een lotion. Hiervoor gebruik ik de gezichtslotion voor droge en gevoelige huid van Kruidvat. Deze lotion kocht ik na veel positieve reviews te hebben gelezen en ook ik ben er tevreden over. Hij is heel zacht voor m'n gevoelige huid, irriteert niet en droogt ook niet uit. De lotion kost rond de 2 € volgens mij, prima product voor deze prijs. Ik koop deze zeker nog opnieuw.
 
 
Momenteel gebruik ik geen nachtcrème omdat deze meestal te rijk voor mij zijn waardoor ik er puistjes van krijg. Waarschijnlijk moet ik de perfecte nachtcrème voor mij nog tegenkomen. Wat ik wel op doe is een oogcrème en een gezichtserum. Deze zijn beide van The Body Shop: Aloe Eye Defence en Aloe Protective Serum alle twee geschikt voor een gevoelige huid. Prijzen kan ik hier helaas niet van terug vinden op de website.
 
Ik ben vooral heel tevreden over het serum. Ik voel dat mijn huid gevoed wordt zonder mijn gezicht vet te maken. Het oogserum vindt ik niet slecht maar ik ben toch nog geneigd om te gaan vergelijken met andere producten.

Deze verzorgingsproducten zijn nu bijna allemaal opgemaakt en aangezien ik graag van alles test zal ik binnenkort weer nieuwe gezichtsproducten gaan testen. Hier komt na een tijdje ook weer een verslagje over. De producten die ik blijf gebruiken zijn de Kruidvat Oog make-up remover en de Kruidvat Lotion.
 
Welke producten gebruiken jullie om je gezicht 's avonds te reinigen en te verzorgen?

Doei!
Vicky

5 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankje iThinkPink, ik neem zeker ook een kijkje op jouw blog!

      Verwijderen
  2. Ik heb ook veel van het huismerk van de kruitvat, fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten gebruik je, ik ben vooral benieuwd naar de reinigingsmelk van Avene, want ik heb zelf ook een heel gevoelige huid! Zelf gebruik ik veel producten van Yes to, die doen ook echt wonderen bij een rode en geïrriteerde huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk om te zien wat je gebruikt! Ik gebruik ook vaak producten van huismerken, werken vaak net zo fijn en zijn een stuk goedkoper. X

    BeantwoordenVerwijderen