Pagina's

zondag 17 november 2013

Over mij

                  
 
 
Hallo, mijn naam is Vicky (24) uit West-Vlaanderen, België. Ik ben gebeten door alles wat met beauty te maken heeft. Ik werk intussen 3 jaar als Mylène consulente. Dit houdt in dat ik home party's en workshops bij mensen thuis geef.
 
Op home party's geef ik vooral tips en advies over de producten. Zo leg ik o.a. uit welke gezichtsproducten het best bij de persoon in kwestie passen. Daarnaast beantwoord ik allerlei vragen over de dagelijkse (huid)verzorging.
 
Tijdens de workshops wordt er zelf aan de slag gegaan. Zo leer ik de aanwezigen in een gezellige sfeer hoe ze zich het best opmaken.
 
Om een goede basis te hebben heb ik avondles voor schoonheidsspecialiste gevolgd bij Syntra West. Hier heb ik veel bijgeleerd over make up en gelaatsverzorging.
 
Sinds een tijdje ben ik beautyblogs beginnen volgen en is bij mij de goesting gekomen om ook te beginnen met bloggen. Ik heb hier momenteel zelf nog weinig ervaring in maar ik hoop om al doende hier veel over bij te leren. Het doel is om een kwalitatieve blog op te richten.
 
Tenslotte wil ik vermelden dat ik ondanks het feit dat ik voor Mylène werk volledig objectief zal zijn over alles die op mijn blog besproken zal worden. Deze blog is voor mij een hobby. Het is de bedoeling om mijn passie voor beauty met jullie te delen. Het woord beauty is voor mij meer dan make up alleen. Beauty is voor mij alles die met schoonheid te maken heeft. Kortom alles die de wereld een beetje mooier maakt.
 
Veel leesplezier!
 
XOXO
 
Vicky

Geen opmerkingen:

Een reactie posten