Pagina's

zaterdag 9 augustus 2014

Tag: Three Things

Ik lees graag tags op andere blogs omdat je zo eens de blogger op een andere manier leert kennen en zo leuke weetjes over de persoon in kwestie te weten komt. Deze Tag vond ik op Glamouristagirl, hij is wel al van een tijdje geleden maar hij lijkt me zo leuk om te doen.
 
Hier gaan we: 
 
Drie dingen in mijn tas
Eerst en vooral ga ik nooit de deur uit zonder mijn Iphone. Ik ben graag altijd bereikbaar maar een Iphone kan natuurlijk veeeeeel meer. Ik gebruik m'n telefoon ook om foto's te nemen en lekker op internet te surfen of mails te checken als ik ergens zit te wachten.
Wat er ook altijd mee gaat is een verzorgende lippenbalsem. Thuis doe ik het veel minder op maar als ik de deur uit ga moet er een balsem op mijn lippen. Gebeurd dit niet dan stoort me dat enorm.
Tenslotte heb ik natuurlijk ook altijd mijn portemonnee en sleutels mee maar dat is zo voor de hand liggend dat ik er toch nog iets aan toe voeg. Ik ga nooit de deur uit zonder een staaltje parfum of mijn Travalo. Niet dat ik altijd overal loop met geurtjes rond te spuiten maar het idee is fijn om iets bij te hebben.
 
Drie dingen gevonden op mijn bureau
 Ik werk altijd aan de tafel in de woonkamer en daar kan je steevast mijn telefoon (ik val in herhaling) terugvinden. Ik wil die precies altijd dicht bij mij hebben.
Wat je ook altijd terug vindt op mijn tafel is een kop koffie. Vooral 's ochtends blijf ik na het ontbijt lekker even zitten om wat blogs door te nemen en aan mijn eigen blog te werken dit doe ik graag onder het genot van een lekker bakje koffie.
De afstandsbediening voor de radio is ook altijd op mijn bureau te vinden als ik aan het werk ben. Ik luister graag naar MNM tijdens het werken. In stilte kan ik niet werken, dit had ik trouwens vroeger ook bij het studeren.
 
Drie favoriete meubels in mijn woonkamer
Momenteel hebben we een allegaartje van nieuwe meubels en gekregen meubels. Grote favoriet is toch wel onze salon, dit waren de eerste meubels die we zelf kochten en ja wie ligt er nu niet graag languit in de zetel te relaxen.
Een andere aankoop die we zelf deden is de TV kast en hier hou ik zo van omdat het vooral een enorme zoektocht was om het perfecte kastje te vinden. Het leuke aan dit kastje is dat er ook een aantal fotokaders op staan met leuke herinneringen.
Het laatste favoriete meubel is mijn salontafel, deze hebben we ook zelf uitgekozen. De salontafel doet vooral dienst om lekkere hapjes op te zetten als er vrienden op bezoek zijn en ik hoop dat er nog veel zo'n momenten mogen komen.
 
Drie favoriete fruitsoorten
Momenteel ben ik dol op meloen. Ik snij dan een meloen in 2 en lepel 1 helft er van uit met een lepeltje. Handige snack zonder al te veel snijwerk.
Een andere fruitsoort die hier momenteel wekelijks de revue passeert zijn aardbeien. Voor mij een gezonde snack voor 's avonds. Hoewel eens ik er aan begin dan moeten ze allemaal op, altijd beter dan een zak chips natuurlijk want die moet ook altijd helemaal op.
Als laatste kies ik voor perziken, ik heb vooral typisch zomerfruit gekozen maar eigenlijk eet ik alles graag waar niet te veel werk aan is vooraleer je het kan opeten.
 
Drie sites die ik bijna elke dag bezoek
Ik gebruik www.blogger.com om te werken aan mijn blog en om reacties te checken. Ik heb er nog niet super veel maar ik ben enorm blij met elke reactie die ik krijg. Zo weet ik dat mensen mijn blog lezen en als er dan nog mensen zijn die de moeite doen om te reageren dan kan ik daar echt wel blij mee zijn.
Ik kan geen dag zonder www.facebook.com te checken, super leuk om te zien wat iedereen uitspookt maar ik gebruik het vooral om te communiceren met een groepje mama's die ook uitgerekend zijn in oktober. Leuk om het daar ongegeneerd over alles te hebben die met de zwangerschap gepaard gaat.
Tenslotte kijk ik momenteel bijna dagelijks op www.dreambaby.be omdat ik bezig ben met de geboortelijst van onze kleine man samen te stellen.
 
Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Summer van Calvin Harris doet me volop aan de zomer denken en maakt me vrolijk.
Wiggle van Jason Derulo gewoon omdat ik het een leuk deuntje vindt en stiekem vindt ik het ook een grappig liedje.
Tenslotte hoor ik ook graag Waves van Robin Schulz, niet echt een meezinger maar ik vind het vooral een rustgevende plaat.
 
Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
Mijn vriend die bezig is aan zijn laatste werkdag en dan twee weken met verlof gaat. Ik kijk er naar uit om samen leuke uitstapjes te maken.
De werken in de kinderkamer die stilletjes op zijn einde lopen. Ik kan niet wachten tot alle meubeltjes er staan en ik de kleerkast kan vullen en alles kan gaan inrichten.
Waar ik ook mee in mijn hoofd zit is dat het zwangerschapsarrangement bij de schoonheidsspecialiste door omstandigheden (van haar kant uit) niet kan doorgaan en ik daar toch op verlekkerd was. Kijken voor een alternatief dus!
 
Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
Ik ken geen enkele blogger in real life maar door hun blogs te volgen leer je hen natuurlijk ook een beetje kennen.
De vlogs van Mascha van www.beautygloss.nl bekijk ik elke morgen, ze lijkt mij een heel lieve meid en volgens mij doet ze veel voor haar fans. Zo herinner ik met dat ze eens super ver reed voor een signeersessie van haar boek ook al hoefde ze dat niet te doen.
De meiden van www.lifelivegorgeous.nl vind ik super grappig. Ze nemen zichzelf niet té serieus en dat leidt vaak tot grappige momenten in hun filmpjes. De meiden hebben na lang hun job met hun blog te hebben gecombineerd beslist om fulltime te gaan bloggen, ik ben blij voor hen!
Iemand die ik de laatste tijd wat minder volg omdat ik momenteel totaal niet met sport bezig ben maar die me gewoon super aardig lijkt en me in haar filmpjes altijd wist te motiveren is Cassey Ho van www.blogilates.com. Na mijn zwangerschap ga ik weer haar workouts mee doen!
 
Drie soorten favoriete make-up
Op nummer één steevast een found de teint en ook zonder mascara en lipgloss/lipbalsem kom ik bijna nooit buiten.
 
Drie favoriete parfums op dit moment
Een klassieker die ik heel het jaar door draag, nl. Miss Dior. Dit is een parfum die ik zeker opnieuw koop als die leeg is.
Daarna de parfum die ik tijdens mijn laatste reis kocht: Daisy van Marc Jacobs. Hij ruikt super lekker en doet me telkens terug denken aan ons reisje naar Kos.
Tenslotte mijn meest recente aankoop omdat hij zo ongelofelijk zomers is, de Monoï de Tahiti bodysplash van Yves Rocher.
 
Drie leukste kledingstukken in mijn kast
Goh, dit is een moeilijke omdat ik nu zwanger ben en er bijna niets van mijn gewone kleding meer past. Ik zal het nu houden op mijn zwangerschapskledij want dit is momenteel het leukste natuurlijk.
Mijn donkerblauwe zwangerschapsjeans van H&M, gewoon dit is een prima basic die ik met alles kan combineren en die ook nog eens super lekker zit.
Zoals je al kon vermoeden krijgt mijn maxidress van H&M ook een plekje in de top 3. De jurk is niet het meest flatterende kledingstuk maar ze zit zo zalig met het warme weer van de laatste weken.
Tenslotte verdient mijn muntgroene top van noppies hier ook een plaatsje. Ik ben gek op deze kleur de laatste tijd en omdat ik het snel warm heb voel ik me het prettigst in iets zonder mouwen.
 
Drie favoriete beauty&fashion sites
Ik kijk heel graag op www.maccosmetics.be omdat ik een grote MAC fan ben en ik graag hun nieuwe producten en limited editions in de gaten hou. Klik hier om mijn Wishlist te zien.
Omdat Sephora helaas niet in België gevestigd is maar de Franse site wel in België levert neem ik ook vaak een kijkje op www.sephora.fr.
Zalando wordt hier ook wel regelmatig geopend. Heel gemakkelijk als je bv. blauwe pumps zoekt of een witte blazer, ze hebben heel veel keuze en als je het daar niet vind dan zal je het nergens vinden, www.zalando.be
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen. Neem hem gerust over op jouw blog, plaats het in de comments en dan kom ik zeker een kijkje nemen.
 
Doei!
Vicky

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tag! Ook erg leuk ingevuld! Ik ben ook echt een grote MAC fan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag! Misschien vul ik hem zelf ook wel een keer in :)

    BeantwoordenVerwijderen